Koska Hukalla on oma blogi, pitää Miskallakin olla.
Miskasta tuli Miska vasta tänään, tähän asti vauva on ollut Osmo, Osku tai "sinä pikkuinen pentu siellä".

Miska on 3.5.09 syntynyt mustavalkoinen urosbretoni, joka muuttaa uuden laumansa jäseneksi ensi sunnuntaina täyttäessään 7vk. Siihen asti se saa hengata neljän veljensä kanssa suuressa pentuaitauksessa, ja minä pallutan sitä sen ollessa hereillä ja tyytymätön rajattuun tilaansa.

Miskan tuleva isosisko Hukka tykkää penneleistä myös kovastipaljon. Se on pari kertaa saanut vipeltää pihalla pentulauman kanssa yhtä aikaa edellispentueen yhden bretoninartun kanssa. Yhdessä hoitotädit juoksuttaa ja leikittää pentuja, ja pitävät myös pentujen puolia nelikuista borderipenneliltä.
Tosin borderistakin on hyötyä- viimeksi tänään pennut päättivät ulkoilla omatoimisesti kuistin alla, eikä yksi pennuista halunnut tulla sieltä ollenkaan pois. Ja niin vain borderityttö säntäsi kuistin alle, piti hetken rähinää ja raahasi hetken päästä pennun niskavilloista pois kuistin alta. Ja rähisi pennulle, että sinne et sitten enää kakara mee, ja pentu vikisi perässä mönkiessään, että joojoo, elä revi, en mee enää!

Pentueen emä asustaa häkissä pentujen huoneen oven vieressä, ja vahtii välillä tosi tarkkaan, ettei yksikään koira mene pentujen luokse. Ja siitähän me paljon välitetään... Tänään viimeksi Hukka marssi pentuaitauksen vieren ja istahti katselemaan pentuja aidan läpi. Pennut säntäsivät joka sorkka aidan viereen tökkimään neniään verkon läpi ja Hukka katteli hivenen kauhuissaan loppujen lopuksi, että eihän noi kaikki vaan tuu meille?!

Ei tuu kaikki meille, pikkuinen Osku-Miska vain :)
Osku-Miskan virallinen nimi selviää torstaina, kun toinen kasvattaja tulee käymään sirunlukulaitteen kanssa ja saadaan selville mikä nimi on kenenkin.