No sehän on Miska mustikkametsässä tietenkin!
Lämmitettiin eilen saunaa, tai siis sisko lämmitti, mulle kyseinen toimenpide on ihan utopiaa, ja hengattiin Miskan kanssa siinä saunan lähellä. Leikittiin semmosta kivaa leikkiä, että minä kuljeksin sinne tänne, ja Miskan pitää seurata perässä. Hienosti pieni mies seurasi. Yllättäen jopa saunaan asti, vaikka ensin näyttikin siltä, ettei sinne pikkuinen poika mitenkään pääse! Siellä se vaan yhtäkkiä istui selän takana, kun keskusteltiin saunan sytyttämisen hienouksista.

Mutta koska pikkukoirat ei voi olla saunassa kovin kauaa (toisin kuin isommat koirat, viimeksi Miskan siskopuoli Taru hengasi pitkäänkin lauteilla meidän kanssa, eikä sillä ollut mitään kiirettä alas sieltä!), tultiin taas pihalle ja tutkittiin mitä kaikkea ulkoa löytyy.
Ja yllättäen sieltä löytyi mustikoita. Pari mätästä oli ihan sinisinä mustikoista saunan vieressä. Niinpä hain sisältä mukin ja tulin keräämään mustikoita.
Ja onhan se nyt selvä, että jos mä kerään mustikoita, niin Miska osallistuu. Se pemmasti mustikkamättäässä ja suttasi turkkiaan, kunnes näytin sille, mitä marjoilla tehdään. Se tuijotti tarkasti kun laitoin marjan suuhun ja ojensin sitten sillekin marjan. Ja sen jälkeen olikin kiire kerätä marjoja kuppiin, kun Miska hoksasi alkaa vetämään niitä suoraan mättäästä naamaansa!